.formResponsive .form-indhold input { background: #dc7700 !important; border: solid 1px #dc7700 !important; box-shadow: none !important; color: #fff !important; border-radius: 0px; height: 32px; margin-bottom: 0; padding: 0 10px; width: 100%; box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; }

Din Cerec-tandlæge i Aalborg

Dit Cerec-team

Ud over vores behandlinger med Cerec udfører vi også alle øvrige former for tandlægearbejde: undersøgelse, fyldninger, rodbehandling, ekstraktion af tænder, proteser osv. Vi er nemlig også en helt almindelig tandlægeklinik. Hos tandlægen.dk - Aalborg - Eternitten er vi i alt 7 tandlæger, 2 kæbekirurger, 5 tandplejere og 12 klinikassistenter. Derudover har vi eget laboratorie med egen tandteknikker.

Alle vores Cerec-behandlinger udføres af tandlæge Lars Kofoed og tandlæge Mads Lund. Ved omfattende behandlinger samarbejder vi desuden med både kæbekirurg og ortodontist (tandretningstandlæge), når det er nødvendigt.

Vi har mere end 10 års erfaring med Cerec og deltager jævnligt i Cerec-kurser både herhjemme og i udlandet for hele tiden at være opdateret på seneste viden på området. Tandlæge Lars Kofoed er desuden certificeret Cerec-underviser og oplærer og underviser hvert år tandlæger i brugen af Cerec, da flere og flere fagfolk ønsker at implementere dette professionelle system på deres klinikker.

Holdbare resultater og tilfredse kunder

Vores klinik på Vesterbro er indrettet med store behandlerrum og moderne teknologisk udstyr, så vi altid kan yde den bedst mulige behandling. Vi kan bl.a en 3D-scanner, som vi bruger til at lave store 3D-røntgenbilleder i forbindelse med implantatbehandlinger for på den måde meget nøjagtigt at kunne diagnosticere sygdomme og udføre en meget præcis behandling.

Som Cerec-tandlæger i Aalborg kan vi tilbyde dig tandlægebehandlinger med et system, som vi har en indgående faglig viden om og mange års erfaring med. Og vigtigst af alt: et system, hvis mange fordele, hver dag bliver bekræftet af flotte og holdbare resultater og ikke mindst: tilfredse patienter.

Mange muligheder med Cerec

Mulighederne inden for Cerec-behandlinger er blevet flere og flere i løbet af de 30 år, det har været på markedet. I dag kan vi lave indlæg (store fyldninger), onlays (hvis kun et hjørne er knækket af tanden), kroner, broer, implantatkroner, facader, ætsbroer, implantatbroer og abutments (forlængerstykke til implantater).

Vi har mange forskellige materialer til rådighed, så vi kan fremstille fuldkeramiske kroner, der passer perfekt til den enkelte patient. Og i de fleste tilfælde tager det blot én time, før du har fået en ny krone.

Cerec – 30 år med CAD/CAM-teknologi

Cerec-teknologien, som endnu ikke er så udbredt i Danmark, blev opfundet af professor Mörmann for snart 30 år siden. I dag er det den mest udbredte og anvendte digitale CAD/CAM-teknologi til fremstilling af kroner m.m. på verdensplan. I lande som Tyskland, Schweiz og USA benytter op mod hver 8. tandlæge sig af Cerec-systemets mange fordele, og gennem årene er der på verdensplan blevet foretaget mere end 28 millioner tandrestaurationer med Cerec.

Dine Certec-tandlæger hos tandlægen.dk - Aalborg - Eternitten er:

Tandlæge Lars Kofoed

Jeg er uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1997 og har været tandlæge med egen klinik i Aalborg gennem de seneste 17 år.

Jeg har arbejdet med Cerec-systemet i over 10 år og er certificeret Cerec-træner hos ISCD (International Society of Computerized Dentistry). Hvert år underviser jeg mange nye Cerec-brugere i Danmark, ligesom jeg løbende deltager i Cerec-kurser rundt omkring i verden.

Tandlæge Mads Lund

Jeg er uddannet tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole i 2015, hvorefter jeg blev ansat her på klinikken. Her har jeg fra start arbejdet med Cerec-behandlinger og har gennem det praktiske arbejde med systemet og løbende videreuddannelse for alvor fået øjnene op for de mange fordele, der er ved Cerec. For at dygtiggøre mig yderligere inden for de seneste teknologier på området deltager jeg jævnligt i Cerec-kurser.

 

stacks image 390

Her kan du læse en tandlægefaglig artikel skrevet til Dansk Nordenta om arbejdet med Cerec.

Kontakt

Udfyld skemaet – så hører du fra os snarest

Kontakt

  • Parkering:
    Ved Føtex, via Synergivej.
  • tandlægen.dk
    Tankedraget 7 · 9000 Aalborg
  • 9812 7001
Er du en robot?
Invalid Input

Udfyld tegnene du ser i feltet