.formResponsive .form-indhold input { background: #dc7700 !important; border: solid 1px #dc7700 !important; box-shadow: none !important; color: #fff !important; border-radius: 0px; height: 32px; margin-bottom: 0; padding: 0 10px; width: 100%; box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; }

Nøjagtige tandimplantater af høj kvalitet

Et implantat er en titaniumskrue, der opereres fast i kæbeknoglen og virker som en kunstig tandrod. Når den er vokset fast, sætter vi et forlængerstykke på skruen og på dette en krone, bro eller tryklåse, der passer til en protese. Behandlingen er effektiv – man har faktisk med succes isat implantater siden 1965.

Kvalitets tandimplantater med 3D-scanning

Når vi ved hjælp af Cerec-systemet udarbejder implantater på vores klinik i Aalborg, laver vi først en 3D-scanning, som er meget lig dem, der foretages på hospitalet. Her kan vi se, om der er sygdom i området, om der er en nerve, vi skal passe på, eller om der skal opbygges kunstig knogle osv.

Herefter placerer vi ved hjælp af et computerprogram et "virtuelt" implantat i på din scanning. Og når det er perfekt placeret, sender vi al data og information til et Cerec-laboratorium i Tyskland, som fremstiller en guideskinne, der passer perfekt ned over nabotænderne til det område, hvor implantatet skal isættes. I denne specialfremstillede guideskinne er der en metalring, som vi borer ned igennem, så indgrebet udføres med største præcision. Selve operationen tager oftest kun 12-15 minutter. Efter ca. 3-6 måneder er titaniumskruen vokset fast i kæbeknoglen, og vi kan montere din fuldkeramiske krone på implantatet.

Dine muligheder for implantater i Aalborg

Processen med fremstillingen af guideskinnen koster ca. 5.000 kroner ekstra. Men fordi denne metode og Cerec-systemet også er en stor fordel for os som behandlere, koster servicen ikke ekstra for dig som patient. Det betyder, at vi kan tilbyde implantater med den ekstra sikkerhed og kvalitet, som Cerec-systemet medfører, til "normale" priser.

Har du spørgsmål til vores implantat-behandlinger med Cerec, er du altid velkommen til at kontakte klinikken og aftale et uforpligtende besøg, hvor vi kan se nærmere på dine tænder og drøfte dine behandlingsmuligheder. Her vil vi også kunne give dig en konkret pris på den forestående behandling.

Kontakt

Udfyld skemaet – så hører du fra os snarest

Kontakt

  • Parkering:
    Ved Føtex, via Synergivej.
  • tandlægen.dk
    Tankedraget 7 · 9000 Aalborg
  • 9812 7001
Er du en robot?
Invalid Input

Udfyld tegnene du ser i feltet