.formResponsive .form-indhold input { background: #dc7700 !important; border: solid 1px #dc7700 !important; box-shadow: none !important; color: #fff !important; border-radius: 0px; height: 32px; margin-bottom: 0; padding: 0 10px; width: 100%; box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; }

Kroner og tandimplantater

Tænder med kroner og implantater ser ud og føles som naturlige tænder – og de skal også bruges og plejes som sådan. Det kan derfor være en stor befrielse at få påsat kroner eller isat implantater, da det føles ganske som at have fået sine naturlige tænder igen. Du kan igen nyde følelsen af at bide i et æble eller tygge et godt stykke kød.

Søger du en tandlæge, der kan konstruere kroner og implantater i Aalborg, skal du vide, at der er flere måder at arbejde på og mange typer af materiale, man kan anvende. Som Cerec-tandlæge benytter vi os af de metoder og de materialer, vi finder absolut bedst, hvad angår styrke, holdbarhed og æstetisk udtryk.

Stærke og flotte kroner og implantater i Aalborg

Vi har stor erfaring med krone- og implantatbehandlinger. Sidstnævnte er et solidt alternativ til broer og proteser, hvis du har mistet en eller flere tænder. Et tandimplantat er fremstillet af titanium, som har den egenskab, at det kan vokse fast i det levende knoglevæv og dermed blive en solid base for den nye krone, bro eller proteser – afhængigt af, hvor mange tænder der skal rekonstrueres.

En krone er den optimale løsning, når det ikke længere er muligt at reparere tanden med en fyldning. Kronen gør tanden ekstremt holdbar og sikrer, at den beskadigede tand ikke knækker, og den tandbevarende løsning giver dig mulighed for at bibeholde din naturlige tand.

Fordelene ved kroner og implantater i Aalborg

Det er vigtigt at finde frem til den behandling, der er passer bedst til dig, og der er flere faktorer, der spiller ind, når den optimale løsning skal vælges. Her på klinikken rådgiver vi først og fremmest på baggrund af, hvad der er fagligt muligt og forsvarligt. Men vi medtænker naturligvis også økonomi og æstetik.

Når det kommer til behandling med kroner og implantater, er det en stor fordel for dig som patient, at vi arbejder med Cerec-systemet og derfor nemt og hurtigt kan styre hele forløbet med både behandling og fremstilling af kroner her på klinikken. Læs mere om de mange fordele, du opnår ved Cerec, og om hvordan systemet fungerer, her.

Kontakt

Udfyld skemaet – så hører du fra os snarest

Kontakt

  • Parkering:
    Ved Føtex, via Synergivej.
  • tandlægen.dk
    Tankedraget 7 · 9000 Aalborg
  • 9812 7001
Er du en robot?
Invalid Input

Udfyld tegnene du ser i feltet