.formResponsive .form-indhold input { background: #dc7700 !important; border: solid 1px #dc7700 !important; box-shadow: none !important; color: #fff !important; border-radius: 0px; height: 32px; margin-bottom: 0; padding: 0 10px; width: 100%; box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; }

Tandkroner på kun én time i Aalborg

En af de helt store fordele ved Cerec-systemet er, at vi kan designe og fræse din nye fuldkeramiske krone ud her på klinikken. Og hvis der er behov for det, kan vi med det samme foretage ændringer og tilpasse kronen, så den passer helt perfekt. I rigtig mange tilfælde er behandlingsprocessen meget hurtig, og du vil allerede efter kun 1 times behandling kunne forlade klinikken med en ny krone.

Intet besvær og ubehag – kroner på kun én time i Aalborg

Ikke alene får du din nye krone efter bare et enkelt tandlægebesøg, du slipper også for ubehaget ved at skulle have taget aftryk af din tand med en aftryksske med silikonemateriale i munden. Og herudover undgår du den traditionelle midlertidige krone, som kan være forbundet med en del ubehag, fordi denne midlertidige plast- eller aluminiumskrone sjældent passer perfekt (hvilket også betyder, at der er stor risiko for at tabe kronen). Endelig er det nemmere og mere effektivt for os som tandlæger at påsætte den nye fuldkeramiske krone på en helt ren og frisk tandoverflade.

Kroner med utrolig stor præcision på kun én time i Aalborg

I stedet for at tage aftryk på traditionel vis tager vi i løbet af få sekunder billeder af din tand med et 3D-kamera. Det er ganske smertefrit. Herefter konstruerer vores avancerede Cerec-computer en 3D-model af tanden, hvorpå vi kan designe din nye krone. Dette design sender vi til systemets fræsemaskine, som i løbet af bare 5-10 minutter fræser kronen ud med utrolig stor præcision – undersøgelser har vist, at disse kroner passer med en margen på 1/20 mm.

Vi tilpasser og cementerer herefter din nye krone med det samme, så du kan forlade klinikken med en spritny krone og en 100 % funktionel tand. På baggrund af netop denne effektive proces kan jeg tilbyde kroner på kun én time i Aalborg.

Cerec-systemet blev opfundet af prof. Mörmann for snart 30 år siden. Siden dengang er systemet løbende blevet udviklet, og i dag er det verdens mest brugte digitale CAD/CAM-system til fremstilling af kroner etc. Hos tandlaegen.dk Aalborg Vesterbro har vi mere end 10 års erfaring med Cerec, og tandlæge Lars Kofoed underviser desuden hvert år andre tandlæger i brugen af det.

Kontakt

Udfyld skemaet – så hører du fra os snarest

Kontakt

  • Parkering:
    Ved Føtex, via Synergivej.
  • tandlægen.dk
    Tankedraget 7 · 9000 Aalborg
  • 9812 7001
Er du en robot?
Invalid Input

Udfyld tegnene du ser i feltet