.formResponsive .form-indhold input { background: #dc7700 !important; border: solid 1px #dc7700 !important; box-shadow: none !important; color: #fff !important; border-radius: 0px; height: 32px; margin-bottom: 0; padding: 0 10px; width: 100%; box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; }

Tandkroner | Giv defekte og slidte tænder nyt liv

Hvis du har en defekt tand, som det ikke længere er forsvarligt eller muligt at reparere med en fyldning, er det nødvendigt med en krone. Den vil gøre tanden mere holdbar og sikre, at den ikke knækker, så du derved risikerer at miste tanden.

Kroner påsættes ofte tænder med meget store og gamle sølvamalgamfyldninger, som kan have revner. Her kan en krone holde sammen på tanden, så den ikke flækker. Ofte vil du som patient have kulde/varme-symptomer, og det vil give et jag i tanden, når du tygger med den. Hvis en revne kommer for tæt på nerven i tanden, skal tanden rodbehandles – dette kan undgås med en krone, hvis den bliver lavet i tide.

Kroner i Aalborg af høj kvalitet

Kroner kan laves i rent guld, i porcelæn på en kappe af metallegering eller fuldkeramisk, hvor hele kronen er lavet af keramik. Her på klinikken arbejder vi udelukkende med fuldkeramiske kroner. I de seneste år er der kommet nye keramiske materialer på markedet, der er meget stærke og flotte. Således er det altså muligt at lave kroner, der er lige så stærke som guldkroner, men flotte som naturlige tænder.

Som patient kan du også vælge en løsning med kroner af kosmetiske årsager, f.eks. hvis fortænderne skal have en ny facade. Facader er tynde skaller af keramik, ofte ned til 1/3 mm, der limes på forsiden af tænderne. En sådan opgave kan vi lave på en dags tid – og det betyder altså, at du kan få et helt nyt smil på bare én dag.

Nye kroner i Aalborg? Cerec er den oplagte løsning

Den store fordel ved Cerec-kronerne er, at hele behandlingen er gennemført på blot 1 time. Som patient undgår du dermed de mange gener, som ofte er forbundet med en midlertidig tand. Og du undgår endvidere at skulle have taget det traditionelle aftryk, hvor du har aftryksmateriale i munden i op til 5 minutter.

Her på klinikken tager vi billeder af dine tænder på få sekunder med et 3D-kamera. Disse billeder omdannes så til en 3D-model i Cerec-computeren, hvorefter vi kan designe kronen og sende designet til fræsemaskinen. Denne fræser kronen ud med utrolig stor præcision med en margen på 1/20 mm. Og til sidst tilretter og påsætter vi din nye krone – og alt dette kan som regel klares på blot én time.

Kontakt

Udfyld skemaet – så hører du fra os snarest

Kontakt

  • Parkering:
    Ved Føtex, via Synergivej.
  • tandlægen.dk
    Tankedraget 7 · 9000 Aalborg
  • 9812 7001
Er du en robot?
Invalid Input

Udfyld tegnene du ser i feltet