.formResponsive .form-indhold input { background: #dc7700 !important; border: solid 1px #dc7700 !important; box-shadow: none !important; color: #fff !important; border-radius: 0px; height: 32px; margin-bottom: 0; padding: 0 10px; width: 100%; box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; }

Tandimplantater med Cerec

 

Guided implantatbehandling med Cerec

Man har igennem mange år med stor succes isat implantater. Det har vist sig, at implantater af titanium har en god evne til at integrere sig i kæbeknoglen. Nogle gange er der dog ikke knogle nok dér, hvor man gerne vil have implantatet til at sidde, og så må man opbygge ny knogle i området.

I forbindelse med implantatbehandling er der mange forhold, man som tandlæge eller kæbekirurg skal tage højde for: Er der knogle nok? Er der risiko for, at implantatet rammer en nerve, bihulen mm.? Kan implantatet isættes på en måde, så den endelige restaurering i form af en krone, bro eller protese efterfølgende kan fungere optimalt? Det er på baggrund af disse risici, at vi har valgt at arbejde med "guided implantatisættelse".

Guided implantat

En implantatbehandling starter altid med en grundig undersøgelse af dine tænder, kortlæggelse af eventuelle sygdomme, der kan vanskeliggøre implantatbehandlingen, samt grundig information om implantater, risici, prognose m.m. Efter de indledende undersøgelser og samtaler kan vi her på klinikken foretage en 3D-scanning, som viser, om der er knogle nok i området, og om der f.eks. er en nerve, vi skal passe på. Herefter kan vi ved hjælp af et avanceret Cerec-computerprogram planlægge placeringen af implantatet meget præcist. Det er en stor fordel for behandlingsforløbet, at alt kan planlægges på forhånd.

Guideskinne

Når alle detaljer vedrørende din behandling er planlagt, sender vi alt data og information til et Cerec-laboratorium i Tyskland, som efter nogle få dage sender en guideskinne retur, som skal bruges til selve implantatindsættelsen. Guideskinnen sikrer, at vi borer i den helt rigtige retning og dybde under implantatindsættelsen, og implantatet kan derfor placeres yderst præcist og hurtigt. En operation varer typisk blot ca. 15 minutter, og det hører til sjældenhederne, at der skal skæres i tandkødet eller efterfølgende sutureres. Da operationen er yderst skånsom, vil du ikke opleve nogen smerter eller problemer efterfølgende.

Abutment og krone

Nå dit implantat er vokset fast efter ca. 3-6 måneder, fremstiller vi et abutment – et forlængerstykke. Dette udformer vi individuelt med Cerec, så det passer bedst muligt, og herefter påsætter vi afslutningsvist en fuldkeramisk krone – udarbejdet med Cerec.

 

Kontakt

Udfyld skemaet – så hører du fra os snarest

Kontakt

  • Parkering:
    Ved Føtex, via Synergivej.
  • tandlægen.dk
    Tankedraget 7 · 9000 Aalborg
  • 9812 7001
Er du en robot?
Invalid Input

Udfyld tegnene du ser i feltet