.formResponsive .form-indhold input { background: #dc7700 !important; border: solid 1px #dc7700 !important; box-shadow: none !important; color: #fff !important; border-radius: 0px; height: 32px; margin-bottom: 0; padding: 0 10px; width: 100%; box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; }

En typisk Cerec-tandbehandling

Ved dit første besøg her på klinikken undersøger vi dine tænder og tager stilling til, om Cerec er den rette løsning for dig. Er det tilfældet, tager vi røntgenbilleder af de tænder, der skal Cerec-behandles. Herefter udarbejder vi et tilbud, så du kan se, hvilken behandling vi anbefaler, og hvad det vil koste. Til sidst aftaler vi tid for behandlingen.

Under selve behandlingen ønsker de fleste bedøvelse, inden tanden slibes til. Derefter tager vi billeder af tænderne – det tager kun få minutter – og designer så kronen på Cerec-computerskærmen, så den passer til din tand, til nabotænderne og til biddet. Herefter sender vi designet til Cerec-fræsemaskinen, vælger en fuldkeramisk blok i en farve, der matcher dine tænder, og fræser kronen ud.

Fræseren er 10-12 minutter om at fræse kronen ud. Herefter justerer vi den, så den passer helt perfekt. Den skal nu, alt efter hvilken kronetype vi har valgt, enten males og brændes eller blot poleres. Og så er den klar til cementering, som tager ca. 20 minutter.

En normal kronebehandling vil altså ikke tage mere end 1 time – og du kan gå fra klinikken med en krone i et superstærkt, fuldkeramisk og – ikke mindst – allergivenligt materiale.

Kontakt

Udfyld skemaet – så hører du fra os snarest

Kontakt

  • Parkering:
    Ved Føtex, via Synergivej.
  • tandlægen.dk
    Tankedraget 7 · 9000 Aalborg
  • 9812 7001
Er du en robot?
Invalid Input

Udfyld tegnene du ser i feltet