.formResponsive .form-indhold input { background: #dc7700 !important; border: solid 1px #dc7700 !important; box-shadow: none !important; color: #fff !important; border-radius: 0px; height: 32px; margin-bottom: 0; padding: 0 10px; width: 100%; box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; }

Tandlæge i Aalborg med forkærlighed for Cerec

Tandlæge Lars Kofoed er uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1997 og har været tandlæge med egen klinik i Aalborg gennem de seneste 17 år – og har mere end 10 års erfaring med Cerec-systemet. Lars Kofoed er certificeret Cerec-træner hos ISCD (International Society of Computerized Dentistry) og underviser hvert år mange nye Cerec-brugere i Danmark.

"Med Cerec kan vi i langt de fleste tilfælde udføre den samlede behandling i løbet af blot ét tandlægebesøg her på klinikken. Og ud over kroner kan vi også kreere broer, ætsbroer, implantatkroner m.m. ved hjælp af dette højteknologiske system."

Professionel og erfaren tandlæge i Aalborg

Vi er en del af tandlaegen.dk Aalborg Vesterbro, og du finder vores klinik på Vesterbro 95 i centrum af Aalborg. Her har vi en stor og moderne klinik med fire tandlæger, tre tandplejere og fire klinikassistenter. Vi råder over seks moderne behandlingsrum, der alle er ekviperet med det nyeste udstyr inden for tandlægefaget.

Vores medarbejderstab er efter mange års samarbejde godt sammentømret og meget erfaren. Det betyder, at du altid får en professionel behandling af højeste kvalitet. Vores medarbejdere er imødekommende og velkvalificerede og deltager løbende i relevant efteruddannelse og kurser i ind- og udland. Og alle gør en stor indsats for, at klinikken er hyggelig og indbydende, så både patienter og medarbejdere kan færdes i trygge og professionelle omgivelser.

Info

Kontakt

Udfyld skemaet – så hører du fra os snarest

Kontakt

  • Parkering:
    Ved Føtex, via Synergivej.
  • tandlægen.dk
    Tankedraget 7 · 9000 Aalborg
  • 9812 7001
Er du en robot?
Invalid Input

Udfyld tegnene du ser i feltet