.formResponsive .form-indhold input { background: #dc7700 !important; border: solid 1px #dc7700 !important; box-shadow: none !important; color: #fff !important; border-radius: 0px; height: 32px; margin-bottom: 0; padding: 0 10px; width: 100%; box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; }

Cerec-tandlæge i Aalborg

Din Cerec-tandlæge i Aalborg tror på bevarende behandlinger

Som Cerec-tandlæger råder vi her på klinikken over det nyeste udstyr og tager løbende de uddannelser, der er nødvendige for at kunne lave fuldkeramiske kroner i højeste kvalitet på kort tid. Og vores tilgang til behandling er altid at forsøge at redde og bevare dine tænder og undgå rodbehandlinger og flækkede tænder så længe som muligt.

Mulighederne inden for Cerec-behandlinger er blevet flere og flere igennem de snart 30 år, systemet har været tilgængeligt. I dag kan vi lave indlæg (store fyldninger), onlays (hvis kun et hjørne er knækket af tanden), kroner, broer, implantatkroner, facader, ætsbroer, implantatbroer og abutments (forlængerstykke til implantater). Og vi har mange forskellige materialer til rådighed, så vi kan fremstille fuldkeramiske kroner, der passer perfekt til omgivelserne. Og i de fleste tilfælde tager det kun 1 time, før du har fået en ny krone.

Din Cerec-tandlæge i Aalborg oplever positive patienter

Cerec-teknologien er endnu ikke er så udbredt i Danmark, men har efterhånden en del år på bagen. Den blev opfundet af professor Mörmann for snart 30 år siden og er i dag er den mest udbredte og anvendte digitale CAD/CAM-teknologi til fremstilling af kroner m.m. på verdensplan. I lande som Tyskland, Schweiz og USA benytter op mod hver 8. tandlæge sig af Cerec-systemets mange fordele, og gennem årene er der på verdensplan blevet foretaget mere end 28 millioner tandrestaurationer med Cerec.

Som Cerec-tandlæge i Aalborg kan vi tilbyde dig mere end 10 års erfaring med et system, som dagligt giver os stor arbejdsglæde – og tilfredse kunder. Tandlæge Lars Kofoed oplærer og underviser hvert år tandlæger i brugen af Cerec, da flere og flere fagfolk ønsker at implementere dette professionelle system på deres klinikker.

Info

Kontakt

Udfyld skemaet – så hører du fra os snarest

Kontakt

  • Parkering:
    Ved Føtex, via Synergivej.
  • tandlægen.dk
    Tankedraget 7 · 9000 Aalborg
  • 9812 7001
Er du en robot?
Invalid Input

Udfyld tegnene du ser i feltet