.formResponsive .form-indhold input { background: #dc7700 !important; border: solid 1px #dc7700 !important; box-shadow: none !important; color: #fff !important; border-radius: 0px; height: 32px; margin-bottom: 0; padding: 0 10px; width: 100%; box-sizing: border-box; -moz-box-sizing: border-box; -webkit-box-sizing: border-box; }

Som tandlægeklinik i Aalborg tilbyder vi alle traditionelle tandlægeydelser. Vi arbejder i så stort omfang som muligt med Cerec-systemet, da vi mener, at det giver vores patienter de bedste resultater – og behandlingerne foregår nemt og hurtigt. Vi er engageret i hver eneste behandling, simpel som kompliceret, fordi vi brænder for faget og for at give vores patienter holdbare og flotte resultater. 

Tandimplantater med Cerec

 

Guided implantatbehandling med Cerec

Man har igennem mange år med stor succes isat implantater. Det har vist sig, at implantater af titanium har en god evne til at integrere sig i kæbeknoglen. Nogle gange er der dog ikke knogle nok dér, hvor man gerne vil have implantatet til at sidde, og så må man opbygge ny knogle i området.

I forbindelse med implantatbehandling er der mange forhold, man som tandlæge eller kæbekirurg skal tage højde for: Er der knogle nok? Er der risiko for, at implantatet rammer en nerve, bihulen mm.? Kan implantatet isættes på en måde, så den endelige restaurering i form af en krone, bro eller protese efterfølgende kan fungere optimalt? Det er på baggrund af disse risici, at vi har valgt at arbejde med "guided implantatisættelse".

Guided implantat

En implantatbehandling starter altid med en grundig undersøgelse af dine tænder, kortlæggelse af eventuelle sygdomme, der kan vanskeliggøre implantatbehandlingen, samt grundig information om implantater, risici, prognose m.m. Efter de indledende undersøgelser og samtaler kan vi her på klinikken foretage en 3D-scanning, som viser, om der er knogle nok i området, og om der f.eks. er en nerve, vi skal passe på. Herefter kan vi ved hjælp af et avanceret Cerec-computerprogram planlægge placeringen af implantatet meget præcist. Det er en stor fordel for behandlingsforløbet, at alt kan planlægges på forhånd.

Guideskinne

Når alle detaljer vedrørende din behandling er planlagt, sender vi alt data og information til et Cerec-laboratorium i Tyskland, som efter nogle få dage sender en guideskinne retur, som skal bruges til selve implantatindsættelsen. Guideskinnen sikrer, at vi borer i den helt rigtige retning og dybde under implantatindsættelsen, og implantatet kan derfor placeres yderst præcist og hurtigt. En operation varer typisk blot ca. 15 minutter, og det hører til sjældenhederne, at der skal skæres i tandkødet eller efterfølgende sutureres. Da operationen er yderst skånsom, vil du ikke opleve nogen smerter eller problemer efterfølgende.

Abutment og krone

Nå dit implantat er vokset fast efter ca. 3-6 måneder, fremstiller vi et abutment – et forlængerstykke. Dette udformer vi individuelt med Cerec, så det passer bedst muligt, og herefter påsætter vi afslutningsvist en fuldkeramisk krone – udarbejdet med Cerec.

 

Tandlæge i Aalborg med forkærlighed for Cerec

Tandlæge Lars Kofoed er uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1997 og har været tandlæge med egen klinik i Aalborg gennem de seneste 17 år – og har mere end 10 års erfaring med Cerec-systemet. Lars Kofoed er certificeret Cerec-træner hos ISCD (International Society of Computerized Dentistry) og underviser hvert år mange nye Cerec-brugere i Danmark.

"Med Cerec kan vi i langt de fleste tilfælde udføre den samlede behandling i løbet af blot ét tandlægebesøg her på klinikken. Og ud over kroner kan vi også kreere broer, ætsbroer, implantatkroner m.m. ved hjælp af dette højteknologiske system."

Tandkroner på kun én time i Aalborg

En af de helt store fordele ved Cerec-systemet er, at vi kan designe og fræse din nye fuldkeramiske krone ud her på klinikken. Og hvis der er behov for det, kan vi med det samme foretage ændringer og tilpasse kronen, så den passer helt perfekt. I rigtig mange tilfælde er behandlingsprocessen meget hurtig, og du vil allerede efter kun 1 times behandling kunne forlade klinikken med en ny krone.

Intet besvær og ubehag – kroner på kun én time i Aalborg

Ikke alene får du din nye krone efter bare et enkelt tandlægebesøg, du slipper også for ubehaget ved at skulle have taget aftryk af din tand med en aftryksske med silikonemateriale i munden. Og herudover undgår du den traditionelle midlertidige krone, som kan være forbundet med en del ubehag, fordi denne midlertidige plast- eller aluminiumskrone sjældent passer perfekt (hvilket også betyder, at der er stor risiko for at tabe kronen). Endelig er det nemmere og mere effektivt for os som tandlæger at påsætte den nye fuldkeramiske krone på en helt ren og frisk tandoverflade.

Kroner med utrolig stor præcision på kun én time i Aalborg

I stedet for at tage aftryk på traditionel vis tager vi i løbet af få sekunder billeder af din tand med et 3D-kamera. Det er ganske smertefrit. Herefter konstruerer vores avancerede Cerec-computer en 3D-model af tanden, hvorpå vi kan designe din nye krone. Dette design sender vi til systemets fræsemaskine, som i løbet af bare 5-10 minutter fræser kronen ud med utrolig stor præcision – undersøgelser har vist, at disse kroner passer med en margen på 1/20 mm.

Vi tilpasser og cementerer herefter din nye krone med det samme, så du kan forlade klinikken med en spritny krone og en 100 % funktionel tand. På baggrund af netop denne effektive proces kan jeg tilbyde kroner på kun én time i Aalborg.

Cerec-systemet blev opfundet af prof. Mörmann for snart 30 år siden. Siden dengang er systemet løbende blevet udviklet, og i dag er det verdens mest brugte digitale CAD/CAM-system til fremstilling af kroner etc. Hos tandlaegen.dk Aalborg Vesterbro har vi mere end 10 års erfaring med Cerec, og tandlæge Lars Kofoed underviser desuden hvert år andre tandlæger i brugen af det.

Kroner og tandimplantater

Tænder med kroner og implantater ser ud og føles som naturlige tænder – og de skal også bruges og plejes som sådan. Det kan derfor være en stor befrielse at få påsat kroner eller isat implantater, da det føles ganske som at have fået sine naturlige tænder igen. Du kan igen nyde følelsen af at bide i et æble eller tygge et godt stykke kød.

Søger du en tandlæge, der kan konstruere kroner og implantater i Aalborg, skal du vide, at der er flere måder at arbejde på og mange typer af materiale, man kan anvende. Som Cerec-tandlæge benytter vi os af de metoder og de materialer, vi finder absolut bedst, hvad angår styrke, holdbarhed og æstetisk udtryk.

Cerec-tandlæge i Aalborg

Din Cerec-tandlæge i Aalborg tror på bevarende behandlinger

Som Cerec-tandlæger råder vi her på klinikken over det nyeste udstyr og tager løbende de uddannelser, der er nødvendige for at kunne lave fuldkeramiske kroner i højeste kvalitet på kort tid. Og vores tilgang til behandling er altid at forsøge at redde og bevare dine tænder og undgå rodbehandlinger og flækkede tænder så længe som muligt.

Nøjagtige tandimplantater af høj kvalitet

Et implantat er en titaniumskrue, der opereres fast i kæbeknoglen og virker som en kunstig tandrod. Når den er vokset fast, sætter vi et forlængerstykke på skruen og på dette en krone, bro eller tryklåse, der passer til en protese. Behandlingen er effektiv – man har faktisk med succes isat implantater siden 1965.

Kvalitets tandimplantater med 3D-scanning

Når vi ved hjælp af Cerec-systemet udarbejder implantater på vores klinik i Aalborg, laver vi først en 3D-scanning, som er meget lig dem, der foretages på hospitalet. Her kan vi se, om der er sygdom i området, om der er en nerve, vi skal passe på, eller om der skal opbygges kunstig knogle osv.

Info

Kontakt

Udfyld skemaet – så hører du fra os snarest

Kontakt

  • Parkering:
    Ved Føtex, via Synergivej.
  • tandlægen.dk
    Tankedraget 7 · 9000 Aalborg
  • 9812 7001
Er du en robot?
Invalid Input

Udfyld tegnene du ser i feltet