10stk af ISD1760 ISD1730 ISD1750 ISD1740 voice modul elektroniske diy kit med mikrofon

Status: På lager

kr91.70

Ny vare

Del på sociale medier

Mikrofoner og line har brug for til køber, kære venner, deres svejsning.Mikrofoner har to pole, som er negative og eksterne kortslutning, bedes du venligst skelne polariteten ved svejsning.

Forsyningsspænding: 5 v.

Strømforsyning interface: på den række, nål eller i DC strømforsyning kan være (2 1);

Optagelse tid: 60 sekunder.

Funktioner:

1. Chip optagetid 60 sekunder;

2. Tage, chip af indikator lys er lys;

3. Operationen er enkel, behøver ikke at enkelt chip mikrocomputer eller andre moduler, der kan virke direkte;

4. Har led-chip kontrol pin-kode, bekvem kontrol-forbindelse;

Kit liste:

PCB 1

4.7 K modstand 4

1K modstand 1

82K modstand 1

104 keramisk kondensator 6

4.7 UF elektrisk tilslutning kondensator 4

28PIC plads 1

LED2

6*6 knap 7

DC-005 stikkontakt 1

Halvdelen pin header

XH2.54 linje 2

Mitou 1

3.5 Audio Blok 1

1. Optagelse REC:

Tryk og hold på REC-knappen, og LED-lys vil lyse op på samme tid.Når du taler til MIC, indholdet af dit indlæg vil blive registreret i ISD1700 stemme chip.

Efter optagelse af en paragraf, hæve denne tast, vil LED være slukket på samme tid, skal du trykke på den igen for at starte optagelsen af det andet afsnit, og i de efterfølgende afsnit vil blive drevet i rækkefølge.

Bemærk: Når der optages med en mikrofon, skal du holde mikrofonen så tæt som muligt til den lydkilde, så den indspillede stemme kvalitet, vil være godt.

2. Spille:

Der er to måder, edge-trigger og niveau udløse. (Bemærk: Når lyden er optaget, de afspilning pointer vil bo på start-adressen på den senere optaget segment, og de næste afsnit vil der blive spillet på dette tidspunkt)

(1) Edge-trigger: Klik på PLAY-knappen for at afspille det aktuelle segment.Under afspilning, blinker LED ' en, indtil den går ud, når gengivelsen slutter.Når afspilningen er slut, afspilning markøren peger på start-adressen for det segment, bare spillede, og trykke på PLAY-knappen igen for at afspille det segment netop afsluttet.

(2) Niveau trigger: ofte tryk på PLAY-knappen, vil chippen spille alle de talebeskeder, og lav en løkke, indtil knappen slippes.

3. Hurtigt frem FWD:

Før du udfører afspilning drift, tryk på denne tast én gang og afspilningen vil markøren peger til næste punkt, og dobbelt-klik for at pege på starten af andet afsnit, efter dette stykke.Under afspilning, klik på denne knap for at stoppe afspilningen af det aktuelle stykke, og derefter afspille det næste afsnit.Hvis den aktuelle afspilning er det næste punkt, stoppe med at spille det næste afsnit.

4. Erase Erase:

Single-segment sletning drift er kun gældende for det segment, og det næste segment.Når gengivelsen når markøren er i det segment eller den næste del, ved at trykke på denne tast vil slette segment eller den næste segment.Afspilning markøren vil hoppe til det andet segment, før du sletter eller næstsidste segment i overensstemmelse hermed.Tryk på denne tast i mere end 3 sekunder, og chip kommer ind i "all erase operation mode".På samme tid, LED lys blinker to gange.Fortsæt med at trykke på denne tast.LED blinker 7 gange, og går derefter ud.På dette tidspunkt, skal du slippe nøglen og indtalt besked på chippen vil være Slet alle.

5. Reset Reset:

Klik på denne knap for at udføre reset drift af chip.Efter reset, afspilning og optagelse henvisninger punkt til det næste punkt, der er, afspilning markøren peger til begyndelsen af det næste afsnit, og optagelsen markøren peger på ryggen stk.På dette tidspunkt, hvis du udfører afspilning, næste afsnit vil der blive spillet, og hvis du udfører en optagelse, du vil starte optagelsen af et nyt stykke efter det næste afsnit.

6. Tuning VOL:

Klik på denne knap for at justere output-lyden af chip.Standard output af chip er lyd-værdi, hvert enkelt klik, lyden dæmpes ved 4db.Efter at lyden er lav, fortsæt med at trykke på denne knap, og hvert klik vil øge lyden af 4db (bemærk: efter nulstillingen er udført, lyden er).

7. FT pass-through drift:

Short-circuit FT GND pin-kode for at og holde det lavt kontinuerligt at starte pass-through-tilstand.Pass-through operation vil direkte stemme fra Analn ende til den højttaler, eller AUD output.Under optagelse, når du trykker på M, den indgående tale-signal af Analn vil blive optaget på samme tid.

8. Line registrering drift (line registrering):

Bemærk afbryd mikrofonen, når de udfører online-optagelse operationer, og tilslut derefter 3.5 lydstik af bestyrelsen til lydkilden med et lydkabel.Efter tilslutning, input audio, skal du trykke på pass-through knappen M og derefter hurtigt tryk på REC-knappen indikatoren for optagelse lyser op, så at stemme input til audio dock, der kan optages i chippen.Husk at tage stikket ud af mikrofonen, ellers chippen vil også optage stemme, der kommer fra mikrofonen.

Mærke CFsunbird
Driftstemperatur *
Model-Nummer ISD1760 ISD1730 Voice modul
Forsynings-Spænding 5v
Anvendelse højttaler
Effekttab Magt *
tilstand Ny
Type Voltage Regulator

Skriv en anmeldelse

10stk af ISD1760 ISD1730 ISD1750 ISD1740 voice modul elektroniske diy kit med mikrofon

10stk af ISD1760 ISD1730 ISD1750 ISD1740 voice modul elektroniske diy kit med mikrofon

Mikrofoner og line har brug for til køber, kære venner, deres svejsning.Mikrofoner har to pole, som er negative og eksterne kortslutning, bedes du venligst skelne polariteten ved svejsning. Forsyningsspænding: 5 v. Strømforsyning interface: på den række, nål eller i DC strømforsyning kan være (2 1); Optagelse tid: 60 sekunder. Funktioner: 1. Chip optagetid

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer