Nye IMILAB C20 Hjem Sikkerhed Kamera, 1080P HD IP-Kamera WiFi Indendørs CCTV Kamera Vedio overvågningskamera Arbejde Med IMILAB App

Status: På lager

kr182.85

kr415.59

-56 %

Ny vare

Del på sociale medier

Nye IMILAB C20 Hjem Sikkerhed Kamera, 1080P HD IP-Kamera WiFi Indendørs CCTV Kamera Vedio overvågningskamera Arbejde Med IMILAB App

Spec

Model : C20 (CMSXJ36A)

Farve: Hvid

Dimension : 112*76*76mm

Pakke Størrelse: 160*90*90mm

Vægt: 211g

Power Input: 5V 2A

Kobling: 2,4 GHz WiFi

Blænde: F2.1

Resolution: 1080P

Fokus: 3.71 mm

Vinkel: 105

Night Vision: 4*850nm infrarøde LED

Distance: 10M

Stemme: Bi-retning

Tips : Alexa Øjeblikket tilgængelig i USA, Canada,Brasilien.Andre regionen vil lancere snart

360 Panorama-Udsigt Når Som Helst,Hvor Som Helst

Dual-motor pan/tilt understøtter fri rotation i alle retninger-op,ned ,til venstre og til højre-med en 360 horisontale betragtningsvinkel og 1 105 vertikale betragtningsvinkel.

H. 265 Kodning

Hurtigere,Smidigere med avancerede AI-tech,C20, vil du straks mærke, at du, hvem der kommer og går,Kun et enkelt tryk på for at byde gæster eller advare en uønsket gæst.

Lyd Opdagelse med en Aktiv Alarm

Når der er et ulige lyde(som styrter ned,bryde,eller et barn græde),vil kameraet fokusere på det, og sende video til din mobiltelefon til at sikre dit barns sikkerhed.

Omvendt Højde For Bedre Synlighed

Med en vægmontering kit og en klat-in-base,vores camer tilbyder nem adgang og en bredere visning fra oven.Skærmen vender sig 180 for at se normalt, når du bruger den omvendte elevation funktion.

Real-Time To-Vejs

Blot et enkelt tryk, når du er væk fra hjemmet, og ønsker at tale med dine kære eller kæledyr,vores kamera tilbyder to-vejs opkald -tryk Blot på knappen på lmilab-Hjem-APP ' en.

Imilab Hjem APP Display

Mængden af pixels i 1080P er 2,25 gange MERE end det beløb, 720P, det betyder, at du kan se dit hjem tydeligt hele tiden.

Udstyret med 4-Pære 850lm Infrarød og F2.1 Blænde, selv når billedet er automatisk slået til Sort og Hvid på grund af ekstremt lavt lys, billedet kan stadig være lysere og mere detaljeret i forhold til andre typiske kameraer.

Den avancerede H. 265 video-kodning, der er mere effektive og opbevaring-opsparing, opnår mindre lagerplads og hurtigere streaming af video.

Kameraet er pre-installeret med rotation base og kan placeres på et bord, i vinduet, i loftet eller på væggen.Omvendt installation det er muligt med et mindre kamera indstilling ændres.

Hvad er i boxen

1), C20-Kamera (1080P)

2) Kabel (2M)

3) Adapter (5V 2A)

4) Installation Pack

5) Brugervejledning

FAQ

A: Hvad er cloud storage?

Q: Cloud storage service er en cloud-video storage-tjeneste, der leveres af Imilab for nogle smarte kameraer, der er koblet til Imilab app.

A: Hvad skal du bruge cloud storage?

Q: 1. Sikkerhed, overvågning, bevarelse af vigtige beviser: ikke kun i familien sikkerhed, men også i flere og flere butikker, fabrik, workshops, uddannelse, værelser, kontorer og andre steder, der har brug for sikkerhed, overvågning, chuangmi cloud storage tjeneste er valgt.

2. Cloud storage kan registrere dyrebare øjeblikke i livet, der er værd at bevare.

3. Ikke bange af udstyr, tab, cloud storage kan se tilbage på ethvert tidspunkt, med ubegrænset lagerplads.

A: jeg har et SD-kort.Er det nødvendigt at købe cloud storage?

Q: 1. Video optaget af SD-kort, der er gemt lokalt, som kan medføre risiko for video tab på grund af skader og fjernelse.Hertil kommer, at den lagerplads, SD-kort er meget begrænset.

2. Cloud storage-video, der er gemt i skyen, som ikke er begrænset af plads til opbevaring.Den video, der er blevet uploadet og gemt til, at cloud ikke er risiko for, video tab på grund af SD-kort skade, og det understøtter det samme se tilbage, da SD-kortet.

A: Det antal dage, som den sky opbevaring video i brug er forskellig fra den nye cloud storage video, er det ok?

Q: Sikker.Antallet af dage en video, der er gemt, afhænger af hvilken type pakke, der anvendes, når video er optaget.For eksempel, hvis du køber en 30 dages kontinuerlig video og erstatte det med en 7-dages kontinuerlig video efter den udløbsdato, video optaget i den gamle pakke vil stadig være gemt i 30 dage

1.Hvordan til at binde kameraet til netværket

Kameraet er tilsluttet ved at scanne QR-kode i bunden af kameraet

1. Kameraet er tændt;

2. Download Imilab Hjem app fra mobiltelefon → log på konto;

3. Klik på "+" i øverste højre hjørne af Imilab Hjem app → manuelt søge efter og tilføje eller vælg "Y2" ikon Xiaobai platform; følg den vejledning, der trin for at vælge router og Trådløst navn, input WiFi adgangskode, klik på næste → vente til omkring 1-2 minutter → [på dette tidspunkt, at indikatoren bliver blå, og er udstyret med voice prompt], forbindelsen er vellykket, og [indikatoren bliver blå, og altid på] distributionsnettet er succesfuld Klik på "finish" i Imilab Hjem app interface.

5. Finde den nyligt tilsluttet kameraet i enheden listen på hjemmesiden af Imilab Hjem app → Klik for at se tv overvågning

Strømforsyning 100-240V 50/60 Hz 5V-2A x 1
Certificering CE
Stemme Bi-retning
Trådløs Rækkevidde 10M
Skærm Størrelse INGEN
Funktion Motion Detection
Oprindelse KN(Oprindelse)
Infrarød Ja
Night Vision 10m (4 * 850nm infrarøde LED)
Operativsystem Android-4.4-eller iOS-9,0 og derover Fire HD
Type Lyd
Mærke IMILAB
Model-Nummer CMSXJ006
Tilslutning Type Trådløs Internetadgang er tilgængelig
Størrelse 137mm x 80 mm x 65 mm
Stik Type UK Stik
Skærm Type Sort-og-hvid
Video Opløsning HD 1080P
Power Adapter EU Stik
Linse Materiale - optik linse
Linse Type CMOS
Kamera vinkel 105°
FOKUS 3.71 mm
Produkt navn IMI Hjem Sikkerhed Kamera, 1080P
Magt El-forsyning

Skriv en anmeldelse

Nye IMILAB C20 Hjem Sikkerhed Kamera, 1080P HD IP-Kamera WiFi Indendørs CCTV Kamera Vedio overvågningskamera Arbejde Med IMILAB App

Nye IMILAB C20 Hjem Sikkerhed Kamera, 1080P HD IP-Kamera WiFi Indendørs CCTV Kamera Vedio overvågningskamera Arbejde Med IMILAB App

Nye IMILAB C20 Hjem Sikkerhed Kamera, 1080P HD IP-Kamera WiFi Indendørs CCTV Kamera Vedio overvågningskamera Arbejde Med IMILAB App Spec Model : C20 (CMSXJ36A) Farve: Hvid Dimension : 112*76*76mm Pakke Størrelse: 160*90*90mm Vægt: 211g Power Input: 5V 2A Kobling: 2,4 GHz WiFi Blænde: F2.1 Resolution: 1080P Fokus:

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer