Zhang Ji Kvalitet 20cm Stor Nedbør brusehoved Rustfrit Stål Silica Gel Hul Badeværelse vandbesparende brusehoved Spray Dyse

Status: På lager

kr70.18

kr104.72

-32 %

Ny vare

Del på sociale medier

1.Vi vil sende varer inden for 3 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din betaling er gennemført.

2.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i kunder clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.

3.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage feesduties, og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

4.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

1.Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

2.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.

3. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.

1.Vær Venlig at efterlade os en Positiv ( 5 Stjernede Venligst) hvis du er tilfreds med de varer, Mange Tak!!

2.Pease contacrt os, før leaveing nogen Negativ Feedback eller åbne en tvist på Cerec.dk.

3.Bedes du give os mulighed for yo resove noget problem.Vi forstår godt de bekymringer, du måtte have, og vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Type Fast Roterbar Type
Brusehoved Funktion Regn Brusehoveder
Brusehoved funktion Højt Pres
Model-Nummer HDP
Stil Et Enkelt Hoved
Anvendelse Badeværelse med douche pommeau
Overfladebehandling Chrome
Materiale Avanceret ABS plast soffione doccia
Interface Standard G1/2,Diameter=2cm
arbejdstemperatur 1-90
farve Sølv duschkopf dusche
Produkt navn Nedbør tryk brusehoved
Brusebad form RUNDE
Mærke Zhang Ji
Pakke Enkelt brusehoved
Installation Type Loft Monteret

Skriv en anmeldelse

Zhang Ji Kvalitet 20cm Stor Nedbør brusehoved Rustfrit Stål Silica Gel Hul Badeværelse vandbesparende brusehoved Spray Dyse

Zhang Ji Kvalitet 20cm Stor Nedbør brusehoved Rustfrit Stål Silica Gel Hul Badeværelse vandbesparende brusehoved Spray Dyse

1.Vi vil sende varer inden for 3 dage(undtagen weekender og på helligdage), når din betaling er gennemført. 2.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i kunder clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. 3.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer