50x Plast Bil Nitter Nitte Fender Kofanger Tryk Skrue Pin-Klip For Toyota D336 bil tilbehør

Status: På lager

kr34.72

Ny vare

Del på sociale medier

Hvis du ikke er sikker på, om dette produkt er egnet til din bil, bedes du kontakte os, så vil vi tjene for dig.

Plast Bil Nitter Nitte Fender Kofanger Tryk Skrue Pin-Klip For Toyota D336 SHIPPING 1. De fleste af de Lande FORSENDELSE. 2. Ordrer, der blev behandlet inden for 24-48 timer af betaling kontrol. 3. De billeder, der vises, er den faktiske vare og fotograferet af mig selv. 4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

BETALINGER

1. Betaling skal ske inden for 4 dage af auktionen lukker. (Ikke-betaling kan resultere i en UPI (Ulønnet Post) bliver sat på din konto.

3. Det SAMLEDE BELØB, omfatter den sidste del af hammerslagsprisen plus S&H(Forsendelse og Håndtering).

4. S&H vil blive fastlagt baseret på send TIL-adresse.BEMÆRK VENLIGST: S&H IKKE INDEHOLDER OPGAVER, LOCATL SKATTER ELLER ANDRE INDFØRSEL GEBYRER.

5. Angiv dine specielle ønsker (farve, pakker, osv.) Feedback

Hvis du har nogen problemer eller problemer, hvad med din ordre eller produkter ,venligst besked til os og give os en chance for at hjælpe dig, før du forlader feedback,vi tror, vi kan producere et positivt resultat til enhver situation, og vil arbejde hårdt for at tjene din ros.

Tak!

Item Bredde 1.2cm
Element Type Fastener & Klip
Element Vægt 0.1kg
Item Højde 1.5cm
Materiale Type plast
Item Længde 1.8cm
Model Navn D336
Mærke EUSTEIN

Skriv en anmeldelse

50x Plast Bil Nitter Nitte Fender Kofanger Tryk Skrue Pin-Klip For Toyota D336 bil tilbehør

50x Plast Bil Nitter Nitte Fender Kofanger Tryk Skrue Pin-Klip For Toyota D336 bil tilbehør

Hvis du ikke er sikker på, om dette produkt er egnet til din bil, bedes du kontakte os, så vil vi tjene for dig. Plast Bil Nitter Nitte Fender Kofanger Tryk Skrue Pin-Klip For Toyota D336 SHIPPING 1. De fleste af de Lande FORSENDELSE. 2. Ordrer, der blev behandlet inden for 24-48 timer af betaling kontrol. 3. De billeder, der vises, er den faktiske vare og fotograferet af mig selv. 4. SERVICE

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer