IKenmu Nipple Sucker Brystvorte Stimulation Bryst Massageapparat Kvindelige Bryst Forstørrelsesapparat Pumpe Sex Legetøj Bullet Vibrator Til Kvinder 2STK

Status: På lager

kr47.20

kr62.91

-24 %

Ny vare

Del på sociale medier

Nogle ord til alle kunder!

Vi gør ikke dårligere produkter!

Vi beklager, men vi kan ikke give dig den laveste pris, men vi kan garantere kvaliteten.Derfor, venligst ikke sammenligne vores produkter med lav pris produkter, du ser.Tak!

1 Par iKenmu Nipple Sucker Brystvorte Stimulation Bryst Massageapparat Kvindelige Bryst Forstørrelsesapparat Pumpe Sex Legetøj Bullet Vibrator Til Kvinder

Materialer af høj kvalitet,sikker og ikke-giftige, stærk og holdbar struktur Forbedre din stimulation med nippel klip at provokere, motivere og stimulere din sensation.En fantastisk intim gave tilføjer lidt fantasi og eventyr til din kæreste ' s seksuelle liv.Føje romance til nogle lejligheder, som er egnet til fester, på natklubber, gaver, festivaler osv.

Om Billeder og få vist elementer

For at beskytte dine personlige oplysninger, garanterer vi for at sende dine produkter på en sikker måde.Produktet vil blive pakket med en airbag / gul plast bubble taske til at forhindre skader under transport.

Om den Garanti, der er

Fuld refusion, hvis varen ikke svarer til beskrivelsen eller er defekt.

Om Produktet

Alle produkter er 100% helt ny, brugbar og kontrolleres omhyggeligt før du sender ud.

Alle produkter er lavet af Medicinsk kvalitet materiale, 100% sikker, uskadelige for kroppen, (det er normalt, at du lugte en svag lugt, når først åbnes, skyldes, at produktet har været i forseglet pakke i flere måneder.Ja tak rene og tørre naturligt, lugten forsvinder hurtigt.)

Om Forsendelse

Vi vil afsende ordren inden for 7 arbejdsdage.Leveringstiden varierer i forskellige lande, og vil være påvirket af tid, ferie og så videre.Hvis ordren ikke er recevie i at erklære den tid, bedes du kontakte os.

Hvad nu, hvis du støder på produktet problemet

Brug produktet i henhold til produktets manual for det første, hvis du stadig ikke kan bruge, kontakt venligst kundeservice i tide, skal du ikke åbne den tvist i vil, vi tror på, at kommunikation er meget bedre end alle de tvist.

Om Arbejdstid

På grund af tidsforskellen, vil der være en forsinkelse i kommunikationen, men mails vil blive besvaret inden for en arbejdsdag.Vær tålmodig.

Om Svar

Vi betragter kunderne som vores venner.Vi håber, du kan shop med mere lykke og mindre bekymring.Din støtte er vigtig for os, så glem ikke at efterlade os 5-Stjernede svar.

( Bemærk: Hvis den destination, der er et fjerntliggende land eller region, shipping cost er meget mere end sædvanligt, så kunderne skal betale ekstra shipping afgifter.)

Størrelse 8CM *8CM*8CM
Seksuelt Suggestive No
Vibrator Sex legetøj til Lesbiske
Klipsy sutki Pinzas para pezon
nippel sex legetøj nippel-toy
Vægt 42g
Mærke iKenmu
Pakning Neutral Emballage
Bruger Unisex over 18 år
Bryst-Klip BDSM Spil Bundet
Sjofelt Billede No
Materiale Medicinsk Silikone
farve black
nippel spil bryst pumpe sex
bryst masturbator nippel klip
Navn Brystvorte Klemmer, Sex Legetøj
nippel klip nippel sex
Element Type Sex Legetøj Til Kvinder og Mænd

Skriv en anmeldelse

IKenmu Nipple Sucker Brystvorte Stimulation Bryst Massageapparat Kvindelige Bryst Forstørrelsesapparat Pumpe Sex Legetøj Bullet Vibrator Til Kvinder 2STK

IKenmu Nipple Sucker Brystvorte Stimulation Bryst Massageapparat Kvindelige Bryst Forstørrelsesapparat Pumpe Sex Legetøj Bullet Vibrator Til Kvinder 2STK

Nogle ord til alle kunder! Vi gør ikke dårligere produkter! Vi beklager, men vi kan ikke give dig den laveste pris, men vi kan garantere kvaliteten.Derfor, venligst ikke sammenligne vores produkter med lav pris produkter, du ser.Tak! 1 Par iKenmu Nipple Sucker Brystvorte Stimulation Bryst Massageapparat Kvindelige Bryst Forstørrelsesapparat Pumpe Sex Legetøj Bullet Vibrator

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer