Digital Ur i Rose Gold 12 tommer 3D Soveværelse Ornament boligindretning, Hotel, Kontor, Stue Tavs

Status: På lager

kr72.02

kr95.98

-24 %

Ny vare

Del på sociale medier

Specifikationer:

Farve: Hvid,Sort

Størrelse: Dia. 30 cm, tykkelse: 4.3 cm

Materiale: Plast + Plexiglas

Pointer Teknologi: Maling Pointer

Core: silent sweep anden kerne

Power type: AA batteri(er ikke inkluderet)

Anvendelse: Anvendes til at dekorere væggen for at tilføje atmosfære i hjemmet.

Bemærk:

1.Lad 1-3.0 Mm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, inden dit køb.

2.Farver kan have forskellige som forskellen display,pls forstå.

Denne awesome vægur tilføjer prikken over i ' et til dit hjem eller kontor indretning.

De ser storslået over en pejs kappe stykke, et klaver, eller i ethvert rum, og kompliment til de fleste stilarter af udsmykning.

Ure gøre store gaver til bryllupper, jubilæer, hus-opvarmning eller enhver lejlighed.

Tilføje en festlig look til din ferie fest med denne dejlige indretning.

Rigtig god idé til indretning hjem / butik vindue, glat mur, stue, soveværelse, kontor, lobby, osv.

Pakken Indeholder:

1 * Vægur

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1. Varerne vil blive afsendt inden for 5 arbejdsdage efter betaling er bekræftet.Vi er ikke ansvarlige for forkert eller ikke er tilgængelig adresse. 2. Kontroller med din Tolden, før de køber.Told, gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Skal du tjekke med dit lands Toldmyndigheder kontor og finish afslutning, hvis det er nødvendigt.

3. De fleste af elementer vil blive afsendt via China Registreret luftpost eller Cerec.dk Standard Shipping.Det vil tager 25-60 hverdage for forsendelse afhængigt af din placering.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 4 uger, mens nogle kan tage op til 6 uger.Dette er normalt, at vi dårligt håber, at du kunne forstå det faktum, at den internationale transport er ude af vores kontrol.Hvis du ønsker at få produkterne hurtigt, foreslår vi, at du kan vælge Express shipping ved DHL.

4. Bemærk: Kontrollér, at din pakke, inden han underskriver det eller acceptere det, afvise pakken, hvis det ser ud som skade under transporten.Hvis du har problemer med forsendelse, bedes du kontakte os frit i første omgang.Tak. 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og kontakt os for at få adressen.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Cerec.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. Hvis du er tilfreds med vores produkt, kan du efterlade 5 stjerner feedback til os uden tøven, vi vil være meget værdsat for det.2. Hvis der er nogle problemer med vores produkt, bedes du kontakte os først via Cerec.dk Trademanager, besked eller e-mail.Vi vil svare dig hurtigt, og giver vores bedste løsninger, kan du tro os, at vi ikke vil lade dig bære tabet.

Krop Materiale Akryl
Form Enkelt Ansigt
Model-Nummer digitalt ur
Materiale Glas & Krystal
mønster Stadig liv
Funktion Højttaler Lydløs
Stil Moderne
Relevant Placering Korridor
Kombination Adskiller
Motivity Type Digital
Skærm Type Nål
Type Vægure
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Digital Ur i Rose Gold 12 tommer 3D Soveværelse Ornament boligindretning, Hotel, Kontor, Stue Tavs

Digital Ur i Rose Gold 12 tommer 3D Soveværelse Ornament boligindretning, Hotel, Kontor, Stue Tavs

Specifikationer: Farve: Hvid,Sort Størrelse: Dia. 30 cm, tykkelse: 4.3 cm Materiale: Plast + Plexiglas Pointer Teknologi: Maling Pointer Core: silent sweep anden kerne Power type: AA batteri(er ikke inkluderet) Anvendelse: Anvendes til at dekorere væggen for at tilføje atmosfære i hjemmet. Bemærk: 1.Lad 1-3.0 Mm-fejl på grund

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer