Mikrobølgeovn panel skifte NN-K574MF Skift skift-knappen for at skifte

Status: På lager

kr85.28

kr91.70

-7 %

Ny vare

Del på sociale medier

Mikrobølgeovn panel skifte NN-K574MF Skift skift-knappen for at skifte

Bedes kontrollere billederne Bemærk: Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os for Alle de produkter i vores butik, Alle af dem vil opfylde følgende betingelser : 1> 100% god kvalitet fra Kinas fastland. 2> Meget hurtigere forsendelse levering fra Kina. 3> 100% kvalitetssikring.Noter: Gratis forsendelse: normalt vil bruge China post, det er også meget hurtigere end andre leverandører.leveringstid:15-29 dage.Betingelser for Service:

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende de punkter inden for 3-7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, brokeragefees, told og afgifter for import i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Kære Kunder: Hvis varer fra vores butik, er ikke passende for dit projekt eller din forsendelse er ikke glad, bedes du kontakte vores service.Vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste løsning, fordi vi er ikke bare en butik, vi er en fabrik, vi andre egne evner, såsom brugerdefinerede som pr kundernes anmodning.Hvis du ønsker at returnere varer, bedes du kontakte vores service, vil vi lade dig vide, hvordan til at returnere det og 100% returnere pengene til dig.Vores service online i 24 timer.Vores service vil svare dig i gang, hvis du har nogen spørgsmål.

Element Type Skifter
Certificering ce
Anvendelse Elektronisk
Funktioner God Kvalitet
Skifte Materiale se pic
Model-Nummer FW
Garanti 1 måned
Skifte Type Tryk På Knappen For At Skifte

Skriv en anmeldelse

Mikrobølgeovn panel skifte NN-K574MF Skift skift-knappen for at skifte

Mikrobølgeovn panel skifte NN-K574MF Skift skift-knappen for at skifte

Mikrobølgeovn panel skifte NN-K574MF Skift skift-knappen for at skifte Bedes kontrollere billederne Bemærk: Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os for Alle de produkter i vores butik, Alle af dem vil opfylde følgende betingelser : 1> 100% god kvalitet fra Kinas fastland. 2> Meget hurtigere forsendelse levering fra Kina. 3> 100% kvalitetssikring.Noter: Gratis forsendelse: normalt vil

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer