240 * 160 * 120 mm gennemsigtig cover i plast vandtæt sag instrument boks tilslutningsboks indlejret DIY elektronisk boks

Status: På lager

kr96.90

kr115.36

-16 %

Ny vare

Del på sociale medier

1.Materiale

Det øverste låg er fremstillet af gennemsigtig PVC materiale, og den nederste boks er lavet af ABS-plast materiale.Det har en god slidstyrke, er ikke let at bryde, glat og skinnende.

2. Skrue

Det er fortrinsvis metal skrue, anti-korrosion, stærk og holdbar, kombineret med den indbyggede kobber møtrikken af vognkasse, som er stærkere forsegling og bedre vandtæt virkning.

3.Tætningsring

Tætningsring

Den vandtætte forsegling ring af poly-metan materiale bruges til at forbedre forsegling præstationer, korrosionsbestandighed og deformation modstand, og den dækning, og det nederste felt er tæt monteret til hinanden, således at den vandtætte effekt af boksen krop er bedre.

4.bunden

Der er flere montering stillinger i bunden af boksen for at lette montage af elektriske komponenter, såsom terminaler, guider og kredsløb.

Om Betaling

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage

Om Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Retur&Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Cerec.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om Feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!

Mærke AIRLGEE

Skriv en anmeldelse

240 * 160 * 120 mm gennemsigtig cover i plast vandtæt sag instrument boks tilslutningsboks indlejret DIY elektronisk boks

240 * 160 * 120 mm gennemsigtig cover i plast vandtæt sag instrument boks tilslutningsboks indlejret DIY elektronisk boks

1.Materiale Det øverste låg er fremstillet af gennemsigtig PVC materiale, og den nederste boks er lavet af ABS-plast materiale.Det har en god slidstyrke, er ikke let at bryde, glat og skinnende. 2. Skrue Det er fortrinsvis metal skrue, anti-korrosion, stærk og holdbar, kombineret med den indbyggede kobber møtrikken af vognkasse, som er stærkere forsegling og bedre vandtæt

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer