HIFI Trådløse Bluetooth-5.0 TPA3116 Digital Power Audio-Forstærker yrelsen TPA3116D2 50WX2 Stereo AMP Amplificador hjemmebiograf

Status: På lager

kr46.46

kr48.91

-5 %

Ny vare

Del på sociale medier

AUX audio input + Bluetooth-2-i-1 HIFI niveau med filter 50Wx2 Bluetooth digital forstærker bestyrelsen

bemærk!Kølepladen med 3M lim behov for at blive indsat på den chip, henvises til den beskrivelse, billede.Jo varmere 3M lim, jo bedre varmeledningsevne.Tanken version kræver, at du til at samle shell og en skruetrækker, vil blive leveret med produktet.

Dette produkt er fuld af materialer, høj ydeevne, høj pris, høj kvalitet effektforstærker til HIFI-musik.

Den TPA3116D2 er en Klasse D forstærker IC fra TI, der har en meget høj indeks parametre.Den graduering, frekvens, der kan blive op til 1,2 MHZ, og den høje effekt forvrængning mindre end 0,1%.

Med AUX og Bluetooth to audio input-metoder, 2-i-1;

Potentiometer justerer lydstyrken med et skifte til nem kontrol af volumen, hvilket gør den ideel til DIY højttalere.

Med et filter induktor, lyden er rund og klar.

Det vedtager kobber DC-stik og hegn type terminal.Det kan tåle store strøm, ingen varme, ingen skade til ledning, god ledninger og kortslutning.

Gratis DC hoved bly, der er forenelige med input power interface af produktet, selv hvis du ikke har en DC hoved-adapter eller et batteri, kan det være let kabling.

5.0 Bluetooth-version, transmission effektivitet er højere, transmission afstanden er længere.

Forholdsregler ved brug: power-kontakten på tavlen er standby-kontakten.Når kontakten er slukket, og maskinen er i en low-power standby-tilstand.For helt at slukke for strømmen eller frakobl DC-stik på maskine i lang tid.

Spørgsmål og svar:

1. Hvordan til at vælge en strømforsyning?

Strømforsyningen med bestyrelsen er kritisk.Jo højere spænding, jo højere det nuværende og bedre output power.Hvis du kun har 12V 1A, du kan bringe en 3-4 tommer højttaler.Hvis du er 19V 5A eller derover, er der ingen problemer med 8-10 inches, og strømforsyningen skal være højt værdsat.Hvis spændingen er for lavt, vil lyden blive forvrænget efter lyden forstærkes.Hvis den nuværende er for lille, taleren vil trække spændingen lav, arbejde unormalt eller lydkvaliteten forringes.

Det anbefales at bruge 18V19V24V strømforsyning med nuværende ovenfor 3A.Hvis du kun har 9V12V eller 1A 2A strømforsyning, kan det også bruges, men den magt er lille.Vær opmærksom på den maksimale lydstyrke, når du bruger det, hvilket kan påvirke lydkvaliteten.

2. Hvordan til at vælge en højttaler?

Almindeligt anvendte højttalere er generelt 8 ohm, ikke kan skelne mellem positive og negative, effekten er den samme, 4 ohm højttalere kan også bruges.

Hvis din højttaler magt er lille, det kan bruges mellem 10W-30W.Den netspænding, der er for små til at forhindre, at den forstærker fra at brænde ud efter brænding.For eksempel, vælge en strømforsyning nedenfor 15V.

Hvis du er en 50-200w højtaler, skal du ikke bekymre dig om taleren udbrændthed.Du kan vælge 12-24V strømforsyning.Jo højere spænding, du vælger, jo højere output, lyd eller effekt.

3. Hvordan til at vælge Bluetooth eller AUX audio input mode?

Power on power-forstærker, tilslut højttaler, slå lyden knop blå lys at tænde, tænde for telefonen indstillinger - Bluetooth - søg efter "BT-WUZHI", og klik derefter på forbindelse, vil der være et bip, når forbindelsen er vellykket, Når det er i Bluetooth-tilstand, kan du spille musik.Næste gang du tænder, vil den automatisk oprette forbindelse til telefonen.

Hvis du ønsker at bruge AUX audio input, så afbryder Bluetooth-forbindelsen, vil der være en stemme, sæt lydkablet til at afspille musik.I AUX-indgangen (LINE IN) - tilstand, Bluetooth, automatisk er skiftet til Bluetooth-tilstand.

4. Når lyden bliver højere, fænomenet grumset lyd vises.

Lyden er forvrænget.Vær venlig at ændre adapter strømforsyning med en højere spænding.

5. Efter lyden bliver højere, lyden er fast.

Input power er utilstrækkelig, og strømforsyningen i sig selv er periodisk slukket.Udskift strømforsyningen med en større magt.

Eller udgangsstrømmen er for stor, effektforstærker bestyrelsen er alvorligt opvarmet, og termisk beskyttelse opstår, reduktion af strømforbrug eller forbedre varmeafledning.

Type Voltage Regulator
Model-Nummer ZK-502C
Effekttab Magt ..
Mærke Megmoki
Forsynings-Spænding ..
Pakke SMD
tilstand Ny
Anvendelse Computer
Driftstemperatur ..

Skriv en anmeldelse

HIFI Trådløse Bluetooth-5.0 TPA3116 Digital Power Audio-Forstærker yrelsen TPA3116D2 50WX2 Stereo AMP Amplificador hjemmebiograf

HIFI Trådløse Bluetooth-5.0 TPA3116 Digital Power Audio-Forstærker yrelsen TPA3116D2 50WX2 Stereo AMP Amplificador hjemmebiograf

AUX audio input + Bluetooth-2-i-1 HIFI niveau med filter 50Wx2 Bluetooth digital forstærker bestyrelsen bemærk!Kølepladen med 3M lim behov for at blive indsat på den chip, henvises til den beskrivelse, billede.Jo varmere 3M lim, jo bedre varmeledningsevne.Tanken version kræver, at du til at samle shell og en skruetrækker, vil blive leveret med produktet. Dette produkt er fuld

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer