Kvinder Sommer Boheme Stranden Boho Broderier Og Kniplinger Kjole Hvid Kjole Dyb V-Hals, Ryg-Sexet Mini Kjole Flæsekanter Ferie Sundress

Status: På lager

kr109.98

kr203.70

-46 %

Ny vare

Del på sociale medier

Bemærk

Hulmønster position kan variere på grund af klud skræddersy.

Målinger(cm)

Ovenstående er den detaljerede fladskærms målinger af denne beklædningsgenstand.Målinger kan findes 1-3 cm fejl på grund af manuel måling.

Hvordan til at vælge størrelse?

Venligst ignorere den størrelse, mærke og strengt henvise til tøjet målinger at sammenligne med din krop målinger for at vælge rette størrelse.Vores størrelse-mærket er ikke et land standard størrelse label, så undlad venligst at vælge størrelse direkte i henhold til den størrelse, mærke eller dine vaner.Hvis du stadig er i tvivl om valg af størrelsen, er du velkommen til at kontakte os.

Modellen Viser,

Falde i kærlighed mode i vores tøj!Nyd hver dag i vores tøj!

Fast Billede

Virkelige billede med ægte vare!Shop vores tøj uden nogen bekymre sig!

Business-Samarbejde

Dropshipping og engros er både velkommen.Vi har ingen mængde er begrænset.Endnu en brik er understøttet.For mere, mere rabat.For dropshipping, vi kan sende varen til din kunde direkte, og ikke lade nogen af vores oplysninger.For engros, vi tilbyder rabat, eller sende gratis express shipping.ODM og OEM er understøttet.Også velkommen til at diskutere andre former for samarbejde med os.

Feedback

Hvis du er tilfreds, kan du efterlade 5 stjerner feedback.Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at kontakte os, inden du forlader feedback, eller åben konflikt.Vi vil gøre vores bedste for at løse alle problemer for dig.Kommunikation er den bedste måde at løse problemet.

Farve Forskel

På grund af belysning, forskellige display, personlige forståelse af farve og andre årsager, og det faktiske punkt kan være lidt anderledes med billedet på nettet.Se det aktuelle punkt som sidste farve.Farve forskel ikke hører til kvalitet problem.

Forsendelse

Forberedelse Tid: 3-7 arbejdsdage.Overveje hastigheden af shipping, og fjern-adresse, kan vi bruge andre shipping metoder, i stedet for fragt på din ordre.På grund af forskellige toldpolitikkens i forskellige lande, kan der være en told, skatter og andre told-relaterede afgifter, der skal betales af køber.Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen).

Vender tilbage

Vi støtter ingen grund returret.Varen skal returneres indenfor 7 dage efter modtagelse.Sørg for at vare i god stand.Køber betaler for tilbagevenden shipping gebyrer.

Model-Nummer DW1539
Stil Boheme
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Kjoler Længde Over Knæ, Mini
Mønster Type Solid
Ærme Stil Almindelig
Silhuet A-LINJE
Materiale Polyester
Halsudskæring V-Hals
Køn KVINDER
Mærke boussac
Dekoration Blonder
Sæson Sommer
Talje empire

Skriv en anmeldelse

Kvinder Sommer Boheme Stranden Boho Broderier Og Kniplinger Kjole Hvid Kjole Dyb V-Hals, Ryg-Sexet Mini Kjole Flæsekanter Ferie Sundress

Kvinder Sommer Boheme Stranden Boho Broderier Og Kniplinger Kjole Hvid Kjole Dyb V-Hals, Ryg-Sexet Mini Kjole Flæsekanter Ferie Sundress

Bemærk Hulmønster position kan variere på grund af klud skræddersy. Målinger(cm) Ovenstående er den detaljerede fladskærms målinger af denne beklædningsgenstand.Målinger kan findes 1-3 cm fejl på grund af manuel måling. Hvordan til at vælge størrelse? Venligst ignorere den størrelse, mærke og strengt henvise til tøjet målinger at sammenligne

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer