130ML USB-Aroma Æterisk Olie Diffuser Ultralyd Luft Luftfugter Mini Tåge Kaffefaciliteter Aroma Diffuser Home Office 7 Farve LED Lys

Status: På lager

kr45.18

kr68.47

-34 %

Ny vare

Del på sociale medier

Funktioner: -Denne diffuser vedtager en ultralyd-teknologi, der giver hviskende glat tåge og behagelig aroma til at skabe ro, afslappende miljø, blødgøre og fugte tør og chaped huden og hjælper dig med at trække vejret bedre i vinter. - Lavet af sikre, sundhed venlige og brandsikker ABS og PP materialer, denne aroma luftfugter har fået CE-certificeringer for at sikre dig høj kvalitet og et godt helbred.Det vil indhylle dine omgivelser effektivt og bringer en SPA-lignende følelse til dit hjem og slappe af dig selv, fra en lang arbejdsdag.Bemærk: Kun vandopløselige æteriske olier kan være tilføjet.Tilføj passende mængde vand, maksimale mængde vand er 130ml.Du behøver ikke gøre den luftfugter mistede balancen, eller vandet vil brede sig.Vedligeholdelse instruktion: rengør Jævnligt vatpinde og Ændre vatpinde, skal du tilføje fjeder wire med vatpinde, fordi der ikke tåge komme ud uden fjeder wire.venligst rense forstøveren plade med medicinsk alkohol regelmæssigt.

Købere kan virkelig give noget tilbage, ros er konstant Sælger Meddelelse

Om Os

Vi accepterer custom design og blandet engros,Vi lover at levere den bedste kvalitet produkter,til De bedste priser og den bedste service.

Vi er konstant lancere nye designs til at matche de internationale standarder i markedet.Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Professionel logistik, emballage til at gøre produkter mere sikker transport.

Hvis du har nogen krav på den emballage, bedes du kontakte os,

Hvis du har brug for de varer hurtigst muligt, bedes du vælger fragt metode, DHL eller EMS og betale ekstra fragt.

For at købe varer, der er bedre for købere, er du velkommen til at efterlade os en besked og vi vil behandle og svare så hurtigt som muligt.

Returret

Vi garanterer, at din nul-risiko køb oplevelsen her.

Vi tilbyder fuld refusion til dig,hvis produktet har nogen kvalitet problem.

Hvis du ikke er tilfreds med eventuelle spørgsmål omkring vores produkter ud over at kvaliteten af de produkter, du ønsker at ændre på varer eller returnere varer.Du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback

Vi kan altid tilbyde den laveste pris for bedste varer og service til dig.

Din Feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt eller service, tak så meget!!

Du bedes kontakte os, før de forlader neutral eller negativefeedback.Vi vil tryour bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping humør her.Tak!!

Bruger Husstand
Vand-mangel Power-off Beskyttelse No
Tåge Outlet Mængde En/et
Funktioner 1 air diffuser
Kapacitet 130ml
Form Andre
Mærke DELIXING
Power Type USB
Tåge Output (liter / dag) 30 ml/h
Tid til markedet 2017
Type Fordampning Luftfugter
Timing Funktion Ja
Anvendelse 10㎡
Funktion Renheden Type
Model-Nummer RJS20-1
Certificering ce
Klassificering Befugtning
Befugtning Metode Ultralyd
Befugtning Kapacitet ≤380ml/h
Effekt (W) 2W
Spænding (V) Dc 5 v
Støj 36 db
Fugtighedskontrol manuel
Installation USB
Operation Metode Tastatur Type
Funktioner 2 luft luftfugter

Skriv en anmeldelse

130ML USB-Aroma Æterisk Olie Diffuser Ultralyd Luft Luftfugter Mini Tåge Kaffefaciliteter Aroma Diffuser Home Office 7 Farve LED Lys

130ML USB-Aroma Æterisk Olie Diffuser Ultralyd Luft Luftfugter Mini Tåge Kaffefaciliteter Aroma Diffuser Home Office 7 Farve LED Lys

Funktioner: -Denne diffuser vedtager en ultralyd-teknologi, der giver hviskende glat tåge og behagelig aroma til at skabe ro, afslappende miljø, blødgøre og fugte tør og chaped huden og hjælper dig med at trække vejret bedre i vinter. - Lavet af sikre, sundhed venlige og brandsikker ABS og PP materialer, denne aroma luftfugter har fået CE-certificeringer for at sikre dig høj kvalitet og et

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer