NYE 1stk DHS 409 Bordtennis Net Blå Ping Pong Tilbehør International Turnering

Status: På lager

kr36.62

Ny vare

Del på sociale medier

BESKRIVELSE

Prisen inkluderer 1 stk

Gratis fragt med AIR MAIL

Mærke: DHS

Art. - NR.: 409

Navn: bordtennis net

Materiale: Polyethylen

Længde: 1780±10(mm)

100% Helt nye og ubrugte

Kontakt os: Vi leverer også store mængde engros service.

*************************************************

Køber:

Vi er så langt som muligt for at gøre vores beskrivelser, så komplet som muligt ,men hvis du har nogen spørgsmål, før du køber, kan du komme i kontakt med os.

Betaling :

1.Kun SERIØSE tilbudsgivere er velkommen til auktion.

2.Vi accepterer alipay,TT,Western Union ,[email protected] (Ingen tillæg).Venligst e-mail mig, hvis du oplever problemer med betalingen.

3.Import skat, brugerdefinerede gebyr ikke omfatter.

Alle betalinger, som forventes afsluttet inden for 5 dage, efter at auktionen er lukket.Ulønnet auktion vil være tabt, og køber vil modtage negativ feedback.

Forsendelse :

Air mail(anbefalet): Usa/Canada/storbritannien/Australien/Asien : 7-20 dage.

HAVE TRACKING NR.Andre land : 10-30 arbejdsdage.

EMS,DHL, UPS,FEDEX,TNT: 4-8 arbejdsdage.

Varen vil blive afsendt indenfor 3 arbejdsdage efter at have modtaget en godkendt betaling.Alle varer kontrolleres inden afsendelse, og er omhyggeligt hånd-pakket af vores in-house team.Vi gør vores bedste for at sende dit køb, så snart din betaling er ryddet, herunder i weekenden.

Vi kun sende varen til den adresse, der er anført i henhold til payment oplysninger.Køber skal sørge for shipping adresse er korrekt.For høj værdi produkter, kan vi kræve verifikation af, adresse, inden vi sender.Dette er gjort for at beskytte både dig, som kunde, såvel som os, de sælger.Undskyld, men vi er i stand til at levere til P. O. eller A. P. O. Box adresser.

Bedes du kontakte os inden 15 dage fra den afsendes, hvis du ikke modtager vores post(s).Ellers ville vi mener, at de vare(r) er modtaget.

Returret:

Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb, kan du returnere det til en refusion eller ombytning inden 7 dage efter at kvittering for købet.Men skal du garanti for, at produktet er komplet og betale fragt omkostningerne ved tilbagesendelse.

Feedback

Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at sovle noget Problem.

Type Net

Skriv en anmeldelse

NYE 1stk DHS 409 Bordtennis Net Blå Ping Pong Tilbehør International Turnering

NYE 1stk DHS 409 Bordtennis Net Blå Ping Pong Tilbehør International Turnering

BESKRIVELSE Prisen inkluderer 1 stk Gratis fragt med AIR MAIL Mærke: DHS Art. - NR.: 409 Navn: bordtennis net Materiale: Polyethylen Længde: 1780±10(mm) 100% Helt nye og ubrugte Kontakt os: Vi leverer også store mængde engros service. ************************************************* Køber: Vi

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer