For Harley FXDI35 35 års Jubilæum Dyna Super Glide (EFI) 2006 FXDBI Street Bob EFI 2006 Motorcykel Olie Grid Filtre Renere

Status: På lager

kr85.28

kr94.76

-10 %

Ny vare

Del på sociale medier

Velkommen til min butik!

Hvis du kan lide andre shippingments ,så fortæl mig.

Vi vil give dig detaljerne af den forsendelse, du har brug for.

Opmærksomhed :for at undgå problemer for dig ,ved at sikre disse dele passer til din motorcykel.oprigtig hensyn til, at alle køber.

Beskrivelse:

Overlegen ydelse til produktet anvendes til den oprindelige udstyr i form af filtrering og hurtig filtrering.Bygget efter standarderne for de bedste tilgængelige materialer.Vores kvalitet er meget god, kan du være sikker på at købe

Funktion

Package internationaltanerkendterevi:1stk

Ydre Diameter: 76 mm

Højde:93mm

Høj kvalitet og meget holdbar

Eftermarkedet 100% Ny Montering For Harley Davidson Motorcykler 1450 FXDI35 35 års Jubilæum Dyna Super Glide (EFI) 2006 FXDBI Street Bob (EFI) 2006 sørg for, at denne del passer til din motorcykel før køb

Vi tilbyder dette punkt 1 års kvalitetsgaranti !!!!!I denne periode, hvis du får nogen kvalitet problem, kan du kontakte os, og send det tilbage til os, når vi modtager returvaren, vil vi sende en ny til dig, men på den betingelse, at du skal sikre, at det er vores produkt, kvalitet problem, og det blev brugt på den rigtige måde, og du skal betale for tilbagevenden shipping gebyrer.Tak for din forståelse.

Bemærk:

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.

1)Rederier:

Vi støtter overførsel af"air mail",forskellige lande og Forskellige ordremængde.vi sender ved forskellige luft mail.fordi nogle air mail ankommer dit land vil hurtigere til forsendelse.du kan også sende kode og dit telefonnummer i din bestilling.for shipping sikker.Hvis du har brug for hjælp til at vælge en hurtig og pålidelig skibsfart virksomhed, bedes du kontakte os direkte og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

2)forsendelse tid:

-Normalt, varen vil blive sendt ud inden for 2 - 5working dag af International Air Mail efter betalingen ryddet.

Den shipping tid er ikke garanteres.Nogle gange kan det har en lille forsinkelse, som Told-check pakker strengt.

Hvis dit ikke acceptere den shipping tid ,skal Du ikke byde

Internationale Købere, - Bemærk Venligst:

1).Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

2).Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være inden budgivning ying.

3).Bemærk venligst at din Telefon når din betaling.Telefon er must for international ekspres forsendelse.

4).Købers Oplysninger:

Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

1.Tøv ikke med at kontakte os når som helst, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.

2.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kunde

tilfredshedsgaranti.

3.Jeg er her og er klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have, før eller efter købet.

4.Mit mål er at gøre sikker på, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

Hvis du har nogen spørgsmål, Bedes du kontakte os via e-mail, så vi

Åbningstider: Tir-Fre 10:00-18:00 (Kina Tid, GMT+8:00)

Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger stjerne Rating på 5.

Hvis du planlægger at give os en neutral/negativ feedback, så skriv til os med det samme så vi kan gøre vores bedste for at løse dit problem

Vi er glade for at erstatte eller refundere defekte varer og har til formål at løse ethvert problem hurtigt og til din tilfredshed, eller pengene refunderet

1.Modtager forkert vare

2.Din modtager ikke varen

3.Din ikke tilfredshed elementet kvalitet

4.Parcel Tabt

Lad os venligst vide ,Vi vil give dig en 100% tilfredsstillende løsning

Vi vil ikke acceptere returnerede varer mere end 21 dage efter levering.

Hvis varen er returneret, fordi de køber nægtede at underskrive eller ukorrekt adresse eller uafhentede varer, og køber skal ansvaret for, at alle retur & re-sende porto gebyr.

Bemærk:

1.Vi forsøger vores bedste for at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt, men på grund af høj mængde af daglige indgående e-mails og tidszone forskel, kan vi ikke være i stand til at svare på dine e-mails straks.Tillad 1 arbejdsdage for os at følge.

Navn For Harley Davidson Motorcykel olie filter
Bypass-Ventil Ja
Velegnet til modeller For GFY171 = NK171 HF171
Item Bredde 7.6cm
Model 01 FXDBI Street Bob (EFI) 2006
Filter materiale Højt Flow Premium Medier
Element Type Olie Filtre
Materiale Type metal & papir
Element Vægt 0.38kg
Item Længde 7.6cm
Anti-Drain Back Ventil Ja
Item Højde 9.3cm
Model Navn For GFY171 = NK171 HF171
Mærke GFYSHIP
Model FXDI35 35 års Jubilæum Dyna Super Glide (EFI) FXDI 35 2006

Skriv en anmeldelse

For Harley FXDI35 35 års Jubilæum Dyna Super Glide (EFI) 2006 FXDBI Street Bob EFI 2006 Motorcykel Olie Grid Filtre Renere

For Harley FXDI35 35 års Jubilæum Dyna Super Glide (EFI) 2006 FXDBI Street Bob EFI 2006 Motorcykel Olie Grid Filtre Renere

Velkommen til min butik! Hvis du kan lide andre shippingments ,så fortæl mig. Vi vil give dig detaljerne af den forsendelse, du har brug for. Opmærksomhed :for at undgå problemer for dig ,ved at sikre disse dele passer til din motorcykel.oprigtig hensyn til, at alle køber. Beskrivelse: Overlegen ydelse til produktet anvendes til den oprindelige udstyr i

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer