Røde Blade Er Foldet Stål Efterligning Damaskus Sværd Kinesisk Stil Home Decor Sværd Håndlavet Kniv Skarphed

Status: På lager

kr499.46

kr580.77

-14 %

Ny vare

Del på sociale medier

Bemærk: Fotos er kun til reference.Det faktiske produkt kan variere.Total længde:108CM

Klinge længde:77CM

Skede længde:79CM

Håndtag længde: 29CM

Blad bredde :3,5 CM

Montering:messing

Håndtag materiale:hårdt træ, pakket med voks ledning

Skede materiale: palisander

Blade materiale:Imiated Damacus Stål, sort belægning den færdige overflade.Skæret:knivskarpe Pakning: træ-box

Betalingsmetoder, der er tilgængelige på Cerec.dk i prisen: Paypal,Betalingskort, og redit Kort.

Hvis du finder nogen problemer under betaling, er du velkommen til at kontakte med Cerec.dk online kundeservice.Link til Kundeservice Team er online 24/7:

Internationale Købere,-Bemærk Venligst:

a)Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger, Disse afgifter er købers ansvar.

b)skal Du tjekke med dit lands Toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

1 Vi gør skibet til steder i hele verden!Sørg for forsendelse omkostninger og metode før du køber!Bemærk venligst, at :TNT som shipping methon kun for skarpe sværd.

2.Sørg for, at leveringsadressen er korrekt.Hvis pakken returneres til os, de køber, vil være ansvarlig for at betale for den re-forsendelsesomkostninger.

3.Normalt, vil vi levere dine varer indenfor 1-2 hverdage, og vi vil bruge tyk æske til at pakke dit sværd,så du behøver ikke bekymre dig om langdistance-transport.

4.Når varen er afsendt, vil vi sende en e-mail med tracking nummer til din via Cerec.dk messaging-system, kan du spore din pakke enhver tid.

På samme tid, vi vil holde spore status for din konto, indtil du modtager pakken.

5.Når posterne først er ankommet, eller hold ved din Told, skal du kontakte din told at få pakken med fakturaen(som vil blive sendt til dig efter de varer, der sendes ud).

6. Bemærk venligst, at samtlige sværd pakke skal til at gøre Import Fortoldning, når pcakge ankommer til din toldsted.Hold din telefon fungerer, er meget vigtigt.

7.OM at Kombinere Emballage:

Når du har købt flere varer fra os, i nogle tilfælde, vil vi være i stand til at kombinere emballage,og give dig en rabat på kombineret shipping, er du velkommen til at kontakte os,vi vil gøre vores bedste så meget som muligt for dig.

Læs venligst disse politikker carfully som der er vilkår for salg, som gælder for din køb:

1)Når du modtager din post i e-mail, bedes du inspicere det højre væk for at sikre, at det passer til den beskrivelse i prospektet.

2)Hvis der er problemer med et køb, bedes du kontakte os først at løse det.De fleste problemer kan løses ved at give teknisk support.Du behøver ikke at sende noget tilbage.

3)Hvis du finder nogen fejl i vores produkter, bedes du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen element.Giv nogle billeder om defekte varer.Du kan få en ombytning eller tilbagebetaling efter kontrolleret.

4)En fuld refundering vil være mulig på grund af de varer, mistes eller bliver beskadiget i transit.På grund af modtagerens Told problem, pakken er hold, der er ødelagt, eller vendte tilbage til afsenderen, vi vil vende tilbage tilbagebetaling til køberen, undtagen for forsendelses omkostninger.

Ved At Købe Denne Vare.Du Skal Læse Og Acceptere Nedenstående:

Du bekræfter, at du er 16 år eller derover, Mindreårige, kan overtræde de lokale og / eller nationale love ved at købe denne vare.Det er købers ansvar at fastholde, at de er myndig for at købe og modtage forsendelsen af dette element, som defineres af love, af deres by og/eller stat på købers opkaldt adresse, som er defineret af lovgivningen i din by og /eller stat.Alle knive og sværd skal håndteres med stor forsigtighed.Det er dit ansvar at kontrollere varen for eventuelle fejl, før du bruger denne vare.Vi er ikke ansvarlige for nogen skader, død eller skade på ejendom forårsaget direkte eller indirekte gennem brugeren muligt for misbrug af denne vare.

Materiale Metal /træ
Tema TV & Film Karakter
Regional Funktion Kina
farve black
Stil Traditionel Kinesisk
Funktion Dekorative handicaft
Bladmateriale Foldet stål
Type Dekorative/Kampkunst/ Cosplay
Mærke sværd
Jakke materiale hårdt træ
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Røde Blade Er Foldet Stål Efterligning Damaskus Sværd Kinesisk Stil Home Decor Sværd Håndlavet Kniv Skarphed

Røde Blade Er Foldet Stål Efterligning Damaskus Sværd Kinesisk Stil Home Decor Sværd Håndlavet Kniv Skarphed

Bemærk: Fotos er kun til reference.Det faktiske produkt kan variere.Total længde:108CM Klinge længde:77CM Skede længde:79CM Håndtag længde: 29CM Blad bredde :3,5 CM Montering:messing Håndtag materiale:hårdt træ, pakket med voks ledning Skede materiale: palisander Blade materiale:Imiated Damacus Stål, sort belægning den færdige

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer