Dream Catcher Med Nat Lys Væg Hængende Fjer Pynt Dreamcatcher Fødselsdagsgave Hjem Værelse Dekoration Girl Room Decor

Status: På lager

kr21.46

kr30.63

-29 %

Ny vare

Del på sociale medier

Funktioner:

1. Maskotten fra Indien, moderne udsmykning af dream catcher, den oprindelige dekorative vedhæng, fordriver de mareridt, at bringe en god aften til en rolig nat.

2. Dream catcher kan bruges til dekoration, gaver, bryllupper, boligindretning osv., giver væggen en varm og smuk udsmykning.

3. Det byder på originale design.Lavet af udvalgte materialer af høj kvalitet, den er fremstillet i hånden af erfarne mestre.

Parameter:

1. Størrelse: omkring 40*11*3cm/15.75*4.33*1.18 i (på Grund af manuel måling, bedes du give nogle micro fejl.)

2. Materiale: fjer, pearl

Liste:

1* Dream Catcher

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

Materiale Tekstil & Stof
Tema angel
Stil Europa

Skriv en anmeldelse

Dream Catcher Med Nat Lys Væg Hængende Fjer Pynt Dreamcatcher Fødselsdagsgave Hjem Værelse Dekoration Girl Room Decor

Dream Catcher Med Nat Lys Væg Hængende Fjer Pynt Dreamcatcher Fødselsdagsgave Hjem Værelse Dekoration Girl Room Decor

Funktioner: 1. Maskotten fra Indien, moderne udsmykning af dream catcher, den oprindelige dekorative vedhæng, fordriver de mareridt, at bringe en god aften til en rolig nat. 2. Dream catcher kan bruges til dekoration, gaver, bryllupper, boligindretning osv., giver væggen en varm og smuk udsmykning. 3. Det byder på originale design.Lavet af udvalgte materialer af høj kvalitet,

Skriv en anmeldelse

Gratis Forsendelse Tilbud!

Relaterede varer